Frokostmøte med Åfjord Utvikling

Åfjord Utvikling hadde endelig gleden av å invitere næringslivet til fysisk frokostmøte igjen, og benyttet muligheten til å fornye frokostmøtet i form og innhold. Helt nytt er et fast innslag kalt «Sofapraten med næringslivet». Det var Ivar Koteng fra Refsnes Laks og Alf Jostein Skjærvik fra Salmar, som innviet den første sofapraten foran øvrig næringsliv. Laksenæringen er viktig for Åfjord, det var et ønske om en god sofaprat med to aktører som nylig har funnet sammen. 

Programmet var som følger:

 • Offisiell åpning av kulturscene og sportsbar

  Fosen Fjordhotel har gjennom en lengre til renovert kjelleren til et nytt konsept som inneholder kulturscene og sportsbar. Et nytt og spennende samlingssted for småe og stor.

 • Utdeling av sertifisering som Miljøfyrtårn
  Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft.
  To nye bedrifter, Åfjord Utvikling og Nortek Elektro fikk en offisiell overrekkelse av diplomet.

 • Jobb for to, kompetanse/rekruttering og bolig
  Debatt om sammenhenger og hvilke potensielle utfordringer og muligheter vi har i en distriktskommune og region. Debattpanelet besto av Torun Bakken utviklingsleder i Fosenregionen IKPR, Reidun Momyr oppvekstsjef  i Åfjord kommune og Sindre Stjern-Strøm fra entreprenøren Stjern.
 • Oppdatering fra Åfjord Utvikling
  Etableringen av Åfjord Coworkz, Masterprosjekt Handel, Bærekraftig Reisemål, og etablering av Vindfond er noen av prosjektene Åfjord Utvikling holder tak i. Vi gir en kort update på noen av våre prosjekter.
Et kjempeinteressant frokostmøte arrangert av Åfjord Utvikling, for næringslivet i Åfjord. Nord-Fosen Utvikling ser frem til flere spennende samarbeidsprosjekter for næringslivet!